Sinds de aankondiging van het project begin december 2017 stroomden de aanmeldingen binnen. Tot onze grote verbazing zijn er veel, heel veel mensen die het leuk vinden om mee te doen. De teller staat op iets meer dan 100 deelnemers! Via social media ging de eerste nieuwsbrief de hele wereld over. Vrijwilligers komen inmiddels vanuit Hongarije, Portugal en Engeland overvliegen om mee te kunnen doen aan dit project.
Vanwege de grote belangstelling is besloten om de eerste workshop niet éénmaal, maar vier maal te organiseren en zo iedereen een kans te geven om mee te doen. De eerste workshop, de primeur van het project, is op vrijdag 26 januari op Texel. Hier komen vooral deelnemers van Texel, uit Noord-Holland en Friesland naar toe. In de loop van februari volgen nog drie identieke workshops in Leiden en op 10/11 maart komen alle deelnemers samen bijeen in Huis van Hilde in Castricum. Daarna gaat iedereen op eigen kracht thuis verder om de kousen af te maken.

We zijn heel blij met zo veel deelnemers die hun handwerk-ervaring ten dienste van de wetenschap willen stellen. Omgekeerd hopen we uiteraard dat ook de deelnemers veel zullen opsteken van de workshops. Zo leert iedereen van elkaar.

Overweldigende belangstelling voor zijden kousen-project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *